Hernita Tangke wint de tuinwedstrijd van Woonpalet

Hernita Tangke is de winnares van de tuinwedstrijd van Woonpalet. Zij ontving op donderdag 11 juni haar prijs; een spiegelreflexcamera mét minicursus bediening en fotografie, verzorgd door René Tuinte. Tuinte sponsorde de mooie prijs voor een deel. De tweede en derde prijs, een waardebon van € 50,- van Tuincentrum de Oosteinde zijn gewonnen door Eva Noordanus (tweede prijs) en Femke van Rosmalen (derde prijs).

Tuinplaatje
De wedstrijd had dit jaar een fotografisch tintje. De jury bestaande uit woonconsulenten van Woonpalet en leden van Huurdersbelangen Zeewolde lette niet alleen op de gefotografeerde tuinelementen maar ook op de compositie en aantrekkelijkheid van de foto. 21 huurders gingen de uitdaging aan en stuurden een foto in. De jury koos de acht mooiste foto´s en die verschenen op Facebook. De foto van Tangke zat bij die acht omdat Tangke een mooi hoekje fotografeerde waarop een leuke, kleurrijke compositie van potten en bloemen te zien is. Toen de foto’s op Facebook stonden, kon er ‘geliked’ worden en daar werd massaal gehoor aan gegeven. De foto van Hernita Tangke kwam als winnaar uit de bus.

Tuinwedstrijd
Woonpalet organiseert sinds een aantal jaren een tuinwedstrijd om huurders met een mooie tuin in het zonnetje te zetten. Want zoals een huurder het waardeert dat Woonpalet het huis goed onderhoudt, waardeert Woonpalet het als een huurder de tuin/het balkon netjes onderhoudt.

Bron: Woonpalet

150 150 HBZ Zeewolde