Gouwzicht en Pionier in het centrum van Zeewolde opgeleverd

15 koop- 18 huurappartementen

Met de aangepaste maatregelen van het RIVM werd op maandag 23 maart de eerste sleutel overhandigd aan de bewoners van Gouwzicht. Ria den Oudsten en haar buurvrouw Joyce Koenders zijn de eerste twee bewoners van Pionier die hun sleutel kregen. Op 2 april worden de laatste sleutels uitgereikt.

Goede combinaties
Gouwzicht (koop) en Pionier (huur) zijn in het verlengde van elkaar gebouwd. Zodoende konden bouwstromen gecombineerd worden en kon er efficiënt gebruikgemaakt worden van kennis en kunde. Ook op andere fronten zijn zaken met elkaar gecombineerd. De realisatie van Pionier komt namelijk tot stand dankzij een samenwerking tussen Woningstichting Nijkerk (WSN) en Woonpalet. WSN maakt de ontwikkeling van Pionier als investeerder mogelijk. De appartementen worden verhuurd en onderhouden door Woonpalet.

Gouwzicht en Pionier
Gouwzicht en Pionier zijn ontworpen door BDG Architecten Almere. De koopappartementen zijn 100 m2 – 120 m2, hebben twee of drie slaapkamers en een eigen parkeerplaats. De huurappartementen zijn 73 m2, hebben twee slaapkamers en een eigen fietsenberging op het achterterrein.

Bron: Woonpalet

150 150 HBZ Zeewolde